Rovnátka a čelistní operace:První výsledky (8)

V rámci seriálu Rovnátka a čelistní operace, který byl publikován na blogu Rovnátka a život s nimi, je toto další díl. V úvodu budu vždy komentovat článek níže, který vyšel na výše zmíněném blogu.

Komentář 18.11.2010: Áááá, první hmatatelné výsledky se dostavily. Tehdy jsem dělal z komára velblouda. Připadám si, jako bych nyní komentoval děcko, kterému se povedla bábovička. Ale vždyť se v teorii motivace hovoří často o tom, že je dobré dělat malé krůčky, ale často, než jeden velký jednou za dlouho. Protože za tak dlouhou dobu se k němu nemusíte dostat. Že? A tak jsem se radoval z malých krůčků.

První výsledky

Přesně měsíc poté, co jsem dostal novou ozdobu (čti: průhledná rovnátka) se dostavují první nepatrné, leč viditelné výsledky. A to mě těší.
 
Protože znám svoje zuby přes 30 let skoro nazpaměť, tak docela dobře poznám, co se změnilo. Na první pohled si toho nikdo nevšimne, ale já to vidím. Dva zuby, na které je zřejmě vyvíjen největší tah drátkem, se mírně posunuly. Zatímco před měsícem byly úplně těsně u sebe, dnes pozoruji mezi nimi malou mezírku. A pokud bych měl vlčí mlhu, nebo si něco nalhával, tak mám i důkaz. Když si čistím mezizubním kartáčkem, tak mezi tyto dva zuby a dáseň jsem se nikdy pořádně tím kartáčkem nedostal. A ejhle, teď už ano. A to se vyplatí. 🙂
 
Musím ještě poznamenat, že zmíněné dva zuby, na rozdíl od ostatních, stále mírně pobolívají. Ani se jim nedivím, když na ně někdo neustále, 24 hodin denně, tlačí, že? 🙂 Na tu mírnou bolest jsem si zvykl, takže se je snažím vynechávat z kousání.

 


Všechny díly seriálu o rovnátkách a čelistní operaci:

 

Leave a comment

Stáhněte si eBook - Jak začít s automatizací obchodních procesů
This is default text for notification bar