Rovnátka a čelistní operace: Operace se odložila, ale nakonec proběhne (18)

V rámci seriálu Rovnátka a čelistní operace, který byl publikován na blogu Rovnátka a život s nimi, je toto další díl. V úvodu budu vždy komentovat článek níže, který vyšel na výše zmíněném blogu.

Komentář 28.11. 2010: A nyní začíná fáze s velkým F. Dopředu prozradím, že třetí pokus už proběhl a toto je jeden z poslední zápisků "před". To, že jsem se už skoro těšil a strach jsem až zas tolik neměl, je pravda. Neumím to vysvětlit, proč jsem v listopadu měl větší strach, než nyní. Asi proto, že jsem se si v tom listopadu 2009 prodělal ten stres a teď už to bylo částečně opáčko.

Operace se odložila, ale nakonec proběhne

Dlouho jsem sem nepsal. Důvod byl prostý. Měl jsem jít v únoru 2009, ale protože došlo k nějaké havárii ve VFN Praha (Všeobecná fakultní nemocnice), tak se tyto operace odložily. Na neurčito. Trvalo vlastně skoro rok, než se opět podařilo domluvit termín. Proto nebylo ani co psát. Rovnátka jsem měl stále, nebylo co hlásit. Těch pár kontrol u MUDr. Petra nestálo za zaznamenání. Přichází však chvíle, které za zaznamenání stojí. ČELISTNÍ OPERACE!

Na úvod ale poděkování za všechny komentáře. Tím, že se nic nedělo a operace byla odložena, neměl jsem ani moc náladu sem něco psát, ale jednu reakci na uživatele se jménem "b", který k poslednímu článku napsal: "David is dead :-)". Nejsem! Jen jsem si dal pauzu.
Před rokem mě ani ve snu nenapadlo, že bude operace odložena bez jednoho měsíce skoro o rok. Ale jak už jsem psal, není cesty zpět. JDU DO TOHO!!!
V únoru 2010 (za týden) mě čeká čelistní operace u MUDr. Foltána ve VFN Praha na Karlově náměstí.
Mám-li vyjádřit svoje pocity, tak se i docela těším. Tenhle projekt "Rovnátka" už běží na ostro 2 roky (od začátku roku 2008), kdy mi rovnátka nasadili. A nyní se konečně překlopí do další fáze. Teď jsem ve fázi "předoperační" a už se nemůžu dočkat toho, až se dostanu do fáze "pooperační".
Jsem nervózní, ale ne zas tolik, jak jsem myslel. Vlastně na stupnici nervozity od 1 do 10 (kde 10 je max.) odhaduju nějakých 3-4. Nejvíc mě trápí to, že budu muset v práci vysadit, což může zbrzdit některé projekty.
Nic ostatního si nepřipouštím. Co bude potom? Jak se budu cítit? Neřeším.
Takže … brzy se ozvu s dalšíma informacema. 🙂

Ještě pro připomenutí, co jsem psal o čelistní operaci před dvěma lety najdete zde

 


Všechny díly seriálu o rovnátkách a čelistní operaci:

 

Leave a comment

Stáhněte si eBook - Jak začít s automatizací obchodních procesů
This is default text for notification bar