Rovnátka a čelistní operace: Další odklad (20)

V rámci seriálu Rovnátka a čelistní operace, který byl publikován na blogu Rovnátka a život s nimi, je toto další díl. V úvodu budu vždy komentovat článek níže, který vyšel na výše zmíněném blogu.

Komentář 28.11. 2010: Tohle byl fakt hnusný den. Dopoledne hlad a žízeň, odpoledne hlad a žízeň přešla, ale začala mě z toho bolet hlava. Čekání jsem si krátil kromě čtení ještě civěním na MASH na telefonu. 🙂

Čelistní operace: Další odklad 

 
Je úterý 2.2.2010 odpoledne. V tuto chvíli jsem měl být už několik hodin po operaci. Místo toho jsem celé dopoledne bez vody a jídla čekal, zda předchozí operace proběhne rychle a ještě mě stihnou vzít na sál, nebo se to odloží o jeden den. Kolem 12. hodiny mi doktorka přišla říct, že to už nestihnou, ať se v klidu najím a napiju a že na to půjdu zítra…

OPERAČNI DEN

Dnes měl být TEN DEN. Ale není. Ten bude až zítra.
Dnes se nic nového nestalo. Zůstanu na stomatologické JIP až do zítra, ráno bych měl jít na operaci hned jako první. Tedy někdy kolem 8. hodiny. Náladu mám stále stejnou. Maličko nervózní, ale už z toho všeho docela unavenej. Čtu si, poslouchám hudbu na mobilu. Kolem na JIP vládne celkem ruch.
Vedle mě přivezli během dopoledne pána po operaci. Co jsem se doslechl, vyndavali mu nějakou cystu z čelisti. Odpoledne už si došel sám na záchod. Skvělý.
Sestřičky jsou tu moc milé, ptají se jestli nechci něco ke čtení, jestli mi něco nechybí. Kdyby to nebyla JIPka, kde u každého pacienta je monitor, skoro bych si myslel, že jsem opravdu někde v lázních. JIP ve VFN na Karlově náměstí je rekonstruovaná a působí opravdu příjemně.
Asi by sem nikdo nešel dobrovolně, ale když už tu člověk je, necítí se tu jako odhozený kus hadru, ale jako člověk. A to mě uklidňuje.

Zítra mi držte pěsti. V tuhle dobu bych to měl mít už za sebou…

 


Všechny díly seriálu o rovnátkách a čelistní operaci:

 

Leave a comment

Stáhněte si eBook - Jak začít s automatizací obchodních procesů
This is default text for notification bar