Třeskutě pravdivé horoskopy nebo série obecných pravd

Dnešní horoskop říká: "Můžete se sejít s kamarádem případně po práci s kolegy v příjemné hospůdce. Vždycky je co oslavovat.". Díky, že to vím, už se na to chystáme dlouho. 🙂

nebo …

"Jako byste byli pod kamennou maskou, aby nebylo poznat, co si myslíte, jak se tváříte…". Myslím si leccos, ale nejsem zas tak dobrý herec. Ale něco pravdy na tom, ksakru, je.

nebo …

"Změně se dnes jen těžko vyhnete. Něco končí, něco jiného začíná. Nesmíte se bránit novým věcem.". Jen dnes? Každý den představuje nějakou změnu. Včera jsem například zcela proti všem zvyklostem koupil kus večeře. 🙂

nebo …

"Nemáte důvod k pláči. Naopak, i když něco končí, poděkujte, že jste mohli být u toho, a jděte dál. Je to štěstí.". Děkuji, ano děkuji.

nebo …

"Díváte se kolem skrz růžové brýle. Možná budete najednou šokováni, že je něco docela jinak, než se vám zdálo.". Tak to je fakt. Svět ve kterém žiju já není ten samý, ve kterém žijí ostatní. A vždy je všecko nakonec jinak, než se mi původně zdálo. Pravda je vždy tam někde venku.

Zajímalo by mě, kam na to ty horoskopáři chodí. Všech pět horoskopů patří k různým znamením a jen jeden přísluší tomu mému. Ale proč mám pocit, že ty horoskopy píše někdo, kdo si sice říká astrolog (?), ale ve skutečnosti je to jen věcí zobecnění všeobecných myšlenek každého z nás? Na těch obecných vetičkách si totiž vybere každý, ať je jakéhokoliv znamení. Je to tak?

PS: Bohužel nebo bohudík někdy tyhle obecnosti sedí víc, než prdel na hrnec. 

Leave a comment

Stáhněte si eBook - Jak začít s automatizací obchodních procesů
This is default text for notification bar